Sari la conținut
News Alert

VIDEO. Shakira, din nou însărcinată?

Cântăreața columbiană Shakira, în vârstă de 40 de ani, ar putea fi din nou însărcinată, astfel încât familia Piqué-Mebarakse s-ar putea mări cu un nou membru, relatează site-ul ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Barcelona v Athletic Club - Copa del Rey Final

Gerard Pique și Shakira FOTO: Gulliver/GettyImages

Zvonurile au apărut după ce cântăreața a postat pe contul său de Instagram un clip în care exersează dansul „bachata”. Shakira scrie că repetă acest dans pentru videoclipul noii sale piese „Deja Vu” pe care o interpretează în duet cu cântărețul de muzică latino-pop Prince Royce.

Fanii Shakirei au observat, însă, în înregistrarea video o burtică incipientă afișată de cântăreața care obișnuiește să se îngrijească și să meargă la sală. Burtica ei se vedea și mai bine sub rochia neagră mulată cu care era îmbrăcată Shakira.

 

Seguimos practicando bachata para nuestro video Deja Vu! Shak @princeroyce

O postare distribuită de Shakira (@shakira) pe

Fanii au fost atât de siguri de sarcina incipientă a cântăreței încât nu au ezitat să o felicite pe contul ei de Instagram. „Ce fericire, vei mamă din nou”; „Ești însărcinată, ce frumos...”; „Dumnezeule, ești însărcinată să fie într-un ceas bun” sunt câteva din mesajele care au apărut pe contul artistei columbiene.

shakira insarcinata

Shakira a strâns deja peste 4.700 de comentarii, iar postarea are peste 2 milioane de vizualizări.

Unii s-au grăbit chiar să precizeze și sexul viitorului bebeluș. „Ești însărcinată cu o fetiță, sunt sigură”, a scris o fană.

Dacă știrea se va confirma, va fi al treilea copil pentru cuplul Shakira — Piqué, care mai au împreună doi băieți, Milan și Sasha Piqué Mebarak.