FOTO. Un actor din „Hobbitul” a practicat haka, dezbrăcat, în situl de la Sarmisegetusa Regia

Data actualizării: Data publicării:
manu bennet
Foto: captură YouTube

Actorul neo-zeelandez Manu Bennett, cunoscut pentru rolurile din filmele ”Spartacus” şi ”Hobbitul”, a vizitat situl UNESCO de la Sarmisegetusa Regia, din judeţul Hunedoara, unde practicat haka, dezbrăcat. „Acest loc are o puternică încărcătură spirituală”, a scrie el pe conturile sale de socializare, cerând scuze agenţilor de pază, care l-au oprit în scurt timp, scrie news.ro.

Actorul neo-zeelandez Manu Bennett s-a aflat în judeţul Hunedoara, unde a vizitat situl UNESCO de la Sarmisegetusa Regia. Actorul cunoscut pentru rolurile din filmele „Spartacus” şi „Hobbitul” a practicat haka, ritual al populaţiei maori din Noua Zeelandă, făcut celebru în lume de echipa de rugby a Noii Zeelande, potrivit glasul-hd.ro.

Actorul a postat o fotografie pe conturile sale de socializare, alături de care a scris: „Acesta este templul antic al Daciei. Poporul dac a locuit în acest oraş incredibil din munţi, până când romanii au venit şi l-au distrus complet, ştergând din istorie imaginile şi poveştile culturii şi religiei dacice. Mai la sud, la fel s-a întâmplat şi cu tracii. Acest loc are o puternică încărcătură spirituală. Vă mulţumesc @comiccon.romania pentru că aţi făcut posibilă această călătorie şi scuzele mele sincere faţă de agenţii de pază, care au fost alarmaţi pe moment, când am izbucnit în Haka, pentru a uni sau poate pentru a reuni spiritul Maori cu Dacii”, a scris actorul pe contul său de Instagram şi pe cel de Facebook.

La momentul în care Manu Bennett a intrat în templu nu erau alţi turişti la Sarmisegetusa, iar agenţii de pază ai sitului l-au oprit în scurt timp pe actor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri