Trupa The Cat Empire va concerta în România

Data publicării:
The Falls Music & Arts Festival 2008 - Day 2

Trupa australiană „The Cat Empire”, care a concertat la București în urmă cu doi ani, revine în România, pe 23 octombrie, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent material - „Rising With The Sun”, a informat BestMusic Live Concerts, printr-un comunicat transmis marți Agerpres.

The Falls Music & Arts Festival 2008 - Day 2

FOTO: Gulliver/ Getty Images

A fost foarte tare să cântăm în România după lansarea albumului „Steal the Light”. Am rămas plăcut impresionați să vedem cât de populară este piesa „The Lost Song” și ne-am bucurat să aflăm că este foarte ascultată în Vama Veche. Așteptăm cu nerăbdare să ne reîntoarcem în octombrie”, afirmă membrii trupei, citați în comunicat.

Solistul Felix Reibl descrie albumul „Rising With The Sun”, pe care îl promovează în cadrul unui turneu mondial, ca fiind „o lume explozivă, plină de artificii și arome exotice, alături de un ritm foarte adânc”.

În deschidere va cânta trupa de rock alternativ „The Kryptonite Sparks”, lansată în urmă cu cinci ani în Botoșani.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say — partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe și la Berăria H).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri