Cazarea la mare va costa de la 36 de lei pe noapte, de la 1 septembrie

Data actualizării: Data publicării:
Turiști la plaja pe litoralul românesc.
Turiști pe litoralul românesc. Foto: Agerpres

Prețul cazărilor pe litoralul românesc scade cu până la 70% începând cu 1 septembrie, când va fi lansat programul "Litoralul pentru toţi". Costul unei camere pe noapte va începe de la 36 de lei.

Pachetele turistice pe litoralul românesc vor fi mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie, în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon, au anunţat, joi, reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Până în prezent, s-au înscris în program 42 de hoteluri de la 2 până la 4 stele din toate staţiunile de pe litoral, care oferă aproximativ 3.400 de locuri de cazare pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor, cât şi direct de hoteluri.

Cel mai ieftin pachet prin acest program turistic, fără mic dejun, poate fi achiziţionat la un hotel de două stele din staţiunea Saturn şi costă, pentru două persoane, 72 lei/noapte dacă se achiziţionează un sejur de minim cinci nopţi.  

Programul "Litoralul pentru toţi" se desfășoară în perioada 1 - 30 septembrie şi vizează turiştii care vor să petreacă un sejur pe litoralul românesc în extra-sezon.

"Litoralul pentru Toţi" este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

  

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri