Ce a determinat-o pe o bloggeriță din Polonia să se mute în România, după ce a vizitat 80 de țări

Data publicării:
blogger

Delta Dunării și litoralul românesc, cele mai căutate destinații de vacanță pe timpul verii, vor fi promovate în toată lumea, cu ajutorul bloggerilor străini. 11 dintre ei au venit în vizită în ţara noastră, le-au arătat imagini spectaculose urmăritorilor de pe Facebook şi Instragram şi vor scrie articole.

Alex Chancov, blogger: Aceasta este o fotografie din minunatele câmpuri de floarea-soarelui pe care le găsești aici, în România. Cred că acesta e cel mai mare secret pe care îl păstrează toată acestă regiune. Poți să faci fotografii incredibile.

Alex e din Statele Unite şi e unul din cei 11 bloggeri veniţi în ţara noastră, să viziteze Delta Dunării, siturile arheologice din Dobrogea și stațiunile de pe litoral.

Alex Filip, coordonator proiect: Un info trip cu bloggeri generează un impact imediat, fiindcă ei comunică constant către audiențele lor, pun poze pe Instagram, pun postări pe Facebook, pun filmulețe pe YouTube, practic postează imediat, în timp real și impactul este Wow.

România i-a plăcut atât de mult unei tinere venite din Polonia, încât a decis să se stabilească aici. Marysia e blogger de călătorii şi a vizitat până acum 80 de ţări. De trei ani, locuieşte în România.

Marysia Maciocha, blogger: Iubesc Delta Dunării! Îmi place foarte mult natura, îmi place să descopăr zone naturale, păsări, orice e legat de natură, dar cel mai mult m-au impresionat satele multiculturale, lipovenii, rușii. Am fost impresionată. Nu mă așteptam la așa ceva.

Conturile ei de pe rețelele sociale adună în jur de un milion de vizualizări într-un an. De pildă, această poză cu Cetatea Enisala a strâns, în mai puțin de 24 de ore, peste 6.000 de aprecieri și sute de comentarii.

Marysia Maciocha, blogger: Este o ruină dintr-un castel! Enisala. Am văzut apusuri minunate! Are 6.000 de like-uri, iar postările despre ea au generat o grămadă de comentarii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri