Destinații de vacanță. Mendoza, orașul plin de viață renumit pentru vinurile bune 

Data publicării:
mendoza crop

Un oraş plin de viaţă, cu bulevarde largi, cafenele cosmopolite şi pieţe pline de atmosferă. Dar atenţie, Mendoza este o capcană. Cine crede că poate trece pe aici doar într-o scurtă excursie, se înşeală.

Oraşul o să vă captiveze fără să vă daţi seama. Aglomeraţia de pe străzi din timpul zilei se retrage seara în baruri şi restaurante şi parcă, abia când se lasă întunericul urbea pare să îşi intre în adevăratul său rol.

Se spune despre locuitorii din Mendoza că sunt adevărate „păsări de noapte”, pentru că le place să petreacă mai mult decât să doarmă.

Vinul este sinonim cu numele Mendoza, pentru că turismul bazat pe vii şi producţia licorii bahice este cel mai căutat aici. Dar bineînţeles, sunt foarte multe lucruri de care vă puteţi bucura într-o vizită în oraşul din vestul Argentinei.

Muzeul de Artă Modernă este relativ mic, dar plin de lucrări contemporane. Aici se organizează des concerte gratuite sau spectacole de teatru

420 de hectare de teren, care includ un lac, grădini de trandafiri şi nenumărate specii de arbori. Parcul General San Martin este unul dintre cele mai frumoase locuri din Mendoza.

Bugetul aproximativ pentru o vacanţă în Argentina este:

-bilet de avion Bucureşti-Mendoza: 1140-2300 euro

-cameră de hotel: 80-100 euro

-masă pentru două persoane: 10 euro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri