Foto Dubai pregătește un nou megaproiect, în valoare de 5 miliarde de dolari. Cum va arăta

Data actualizării: Data publicării:
dubai cnnanaa

Dubai continuă cel mai ambițios proiect cu un nou capitol. Un lanț de insule artificiale, care vor putea găzdui până la 16.000 de oameni, va fi gata să primească turiștii din 2020 în orașul arab cunoscut pentru construcțiile luxoase.

Proiectul este numit „The Heart of Europe” (Inima Europei) și își propune să reproducă mai multe obiective turistice din Europa, inclusiv din Veneția, Suedia, Germania, Elveția și altele, potrivit CNN.

Megaproiectul, care costă 5 miliarde de dolari, este cel mai nou capitol al proiectului „The World”.

Construcția pentru The World a început în 2003 și presupune un arhipelag de 300 de insule artificiale cu forma hărții lumii.

dubai cnsnsnsss
dubai cnsnsnsss

FOTO: CNN

Pentru a crea insulele, 34 de miliarde de tone de pietre mari și 320 de milioane de metri cubi de nisip au fost depozitate pe apă. Proiectul este atât de vast încât astronauții au putut detecta din spațiu progresul lui.

The Heart of Europe va oferi 13 hoteluri și mai mult de 4.000 de case de vacanță, având o capacitate de a găzdui aproximativ 16.000 de turiști.

Proiectul ar trebui să fie gata în 2020, iar aproximativ 85% din unitățile de cazare au fost cumpărate de investitori, majoritatea arabi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri