FOTO. Ministrul Apărării, traseu montan de 8 ore

Data actualizării: Data publicării:
motoc pe munte 4 fb crop

Drumeţie plină de aventuri. În acest weekend, ministrul Apărării a fost într-o excursie în Munţii Piatra Craiului.

motoc pe munte 4 fb
motoc pe munte 4 fb

Pe pagina sa de socializare a împărtăşit cu admiratorii experienţele plăcute dar şi mai puţin plăcute. Într-una dintre fotografiile postate este și o rană la picior. Acesta nu a fost un impediment să îşi contiue drumeţia, povesteşte oficialul.

Opt ore a mers prin munţi, iar la finalul micii expediţii pe culmile Carpaţilor, ministrul s-a oprit la un restaurant cu specific românesc.

Profitând de vremea frumoasă, am reușit să dau rapid o tură la Vârful Ascuțit de la Cabana Curmătura și să cobor pe la Padina Popii la Cabana Plaiul Foii.

A fost destul de dur pe alocuri, din cauza acumulărilor de zăpadă, dar mai ales a vântului puternic de creastă, am ajuns cu bine după 8 ore de mers susținut la bucatele tradiționale și atmosfera caldă de la Plaiul Foii. România (alpină) e răpitor de frumoasă, în toate anotimpurile”, a scris ministrul pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri