Lucian Mîndruță din vacanță. „Interactiv” la DigiFM, de luni, 5 septembrie

Data actualizării: Data publicării:
mandruta

Dupa o vară în care a văzut România în lung și în lat, de la munte (Cu bicicleta în Sinaia), până în străfundurile Deltei Dunării (Cu bicicleta în Delta), Lucian Mîndruța și-a încheiat vacanța alături de familie, acolo unde, se știe, interactivul nostru se simte cel mai bine.

mandruta 4
mandruta 4

Și ce credeți că a făcut familia Mîndruță în cele câteva săptămâni de vacanța? Pai a îmbrățișat cu drag cele două mari hobby-uri ale realizatorului emisiunii Interactiv, de la DigiFM, ciclismul și marea.

„Am fost la Viena cu bicicletele” ne-a mărturisit acesta, după care a ținut să precizeze că a condus până în Austria, dar prin oraș s-au plimbat cu bicicletele. „Apoi am fost la pescuit și la final am ieșit pe mare”, ne-a adăugat, făcând un tur mental al zilelor frumoase de vacanță.

De luni, 5 septembrie, ascultatorii DigiFM intră din nou în direct cu Lucian Mîndruță, între 10.00 și 12.00, de luni până vineri, când vocea ascultătorului este cea care contează.

„Interactiv e prima emisiune pe care o fac cu materialul clientului. 10% gură, 90% urechi. Și-acolo puteți spune tot ce vreți: în șoaptă sau cu voce tare. Indignat sau calm. Fericit sau distrus. Bine sau rău. Cum e lumea, așa e și emisiunea. Și-n fiecare zi vorbim despre ce se întâmplă, fără să ne ascundem după degete”, adaugă Lucian, realizator Interactiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri