Mai mulţi experţi străini recomandă turiştilor Bucureştiul

Data publicării:
Every Day Life In Romania
BUCHAREST, ROMANIA - SEPTEMBER 06: People wak past a Versace advertisement in the city center on September 6, 2013 in Bucharest, Romania. While the country's economic output has risen significantly since it joined the European Union in 2007, it still lags in infrastructure development and the fight against corruption. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Bucureştiul începe anul în forţă. Va fi printre cele mai căutate oraşe pentru city-breakuri, spun experţii de la cel mai folosit site de rezervări din lume Booking.com. Completări vin şi de la ediţia britanică a revistei Elle, care pune capitala pe locul 11 în topul destinaţiilor obligatorii din 2018, graţie arhitecturii din Centrul Vechi, a cluburilor şi cafenelelor de acolo.

Turiştii străini au petrecut şi de Anul Nou la Bucureşti, aşa că nu trebuie să ne mire că 2018 este anul Capitalei.

Vizitatorii duc vorba mai departe despre distracţiile de la noi, preţurile mici şi ospitalitate.

Elegantul oraş Bucureşti este nou pe scena city-break-urilor alternative şi o opţiune fantastică, graţie muzeelor, parcurilor, cafenelelor la modă şi amestecului de arhitectură art nouveau şi modernă.

Un sondaj făcut de booking.com arată că 41 la sută dintre turiştii străini plănuiesc să vină pentru un city-break la Bucureşti, iar experţii de la site-ul de rezervări îi încurajează: au ce face la noi.

De aceeaşi părere sunt şi specialiştii în turism de la revista Elle, ediţia britanică. Ei recomandă vizitarea capitalei în lunile septembrie şi octombrie. Este mai puţin aglomerat, iar culorile toamnei dau un farmec aparte oraşului spun aceştia.

Cea mai la modă destinaţie de vacanţă în 2018 va fi însă capitala Andaluziei, Sevillia, urmată de Emilia Romagna, o regiune din nordul Italiei renumită pentru păstrarea tradiţiilor culinare străvechi.

FOTO: Getty Images

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri