Distracţie şi extravaganţă în club: Cu ceas de 8.000 de euro și țigara în mână

Data actualizării: Data publicării:
tanara cu tigara

Şampanie de mii de lei, haine care poartă etichetele unor mărci celebre, accesorii şi maşini luxoase. Sunt detaliile unei petreceri reuşite într-unul dintre cluburile din nordul staţiunii Mamaia. A fost ultima noapte de distracţie pe litoral, aşa că tinerii cu mulţi bani au profitat de ea fără să se zgârcească la nota de plată.

După ce s-au aranjat zeci de minute în oglindă, tinerele au ieşit în club. De exemplu, ţinuta unei domnişoare din imagini ajunge la 1.200 de euro, spune ea. Iar, ceasul pe care îl poartă la mână costă cam cât o maşină second hand. „Ceasul, 8.000 de euro”, spune tânăra, care ţine în mână, în club, o ţigară aprinsă. „Vibe-ul contează, atmosfera contează cel mai mult. Dacă ai prietenii potriviți lângă tine, totul decurge de la sine”, spune tânăra, care a dat pe haine vreo două salarii medii pe economie. Dacă şi-ar vinde şi ceasul, şi-ar putea cumpăra o maşină nouă.

Îmbrăcate cât mai „glamourous”, tinerele au ieşit să se distreze.

Clienţii cluburilor spun că nu se uită la bani atunci când vine vorba de distracţie. Unii au cheltuit şi câteva mii de euro pe noapte, doar pentru băutură.

Şampania pare să fie o condiţie obligatorie. Într-un club din Mamaia, cea mai scumpă este o sticlă de 12 litri care costă 16.000 de lei. Există, totuşi, şi varianta unui vin spumant de 530 de lei.

Oana Ghibuş, PR club: În condiţiile în care vin an de an din ce în ce mai mulţi eu cred că se simt bine şi le oferim o casă, nu neapărat un loc de distracţie.

Un pachet de şerveţele care în hipermarket se vinde cu doi lei costă, în club, şi de 150 de ori mai mult. Sunt bune doar să le arunci în sus, să vadă lumea, de departe, că îţi permiţi orice.

„Când ies la club chiar nu ţin cont de câţi bani cheltui. Pentru distracţie, oricât”, spune un tânăr.

- Cum e atmosfera?
„Foarte șmecheră, e blană!”, spune un petrecăreț.

„Blană” e şi să-ţi petreci ziua în club. E cea mai bună ocazie de a te face remarcat. Toată lumea urmăreşte alaiul care străbate cu artificii în mâini întregul local pentru a-ţi aduce tortul.

Cristina are 33 de ani şi a avut parte de o surpriză de ziua ei de naştere.

Cristina, turist: „Mi-au făcut prietenele mele o frumoasă surpriză. Cred că se vede că sunt foarte emoţionată”.

Nici bijuteriile pe patru roţi nu au lipsit din parcarile cluburilor, unele mai scumpe decât un apartament.

A fost ultima noapte de distracţie pe litoral! Iar tinerii veniţi la malul mării au profitat din plin. Au petrecut până dimineaţa, fără grija banilor. Au dat mii de euro doar pe băutură, şi-au etalat ţinutele scumpe şi s-au fălit cu maşinile de lux.

Altfel a fost azi-noapte distracţia în Vama Veche. Cu foc de tabără, acorduri de chitară şi... râuri de băutură. Dimineaţă, trezirea s-a făcut direct în apa rece a mării.

Vacanţa de 1 mai a adunat peste 75.000 de turişti pe litoral.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri