Pârtiile accesibile ca preţ, acoperite cu zăpadă naturală

Data actualizării: Data publicării:
partie

Dacă aţi obosit să petreceţi ore în şir în trafic şi să faceţi slalom pe pârtie printre puhoaiele de turişti, atunci e bine să ştiţi că există şi locuri mai puţin aglomerate, dar şi mai ieftine. De exemplu, celor care vor să se bucure de schi şi natură în linişte le recomadăm câteva staţiuni mai mici din judeţul Harghita. Pe lângă preţurile accesibile, turiştii se pot bucura aici de pârtii acoperite cu zăpada naturală, pentru că în zonă a nins din belşug.

Harghita Băi se află la doar 20 de kilometri distanță de Miercurea Ciuc. Pentru că nu este atât de cunoscută precum stațiunile din jurul Brasovului sau de pe Valea Prahovei, administratorii domeniului schiabil sunt nevoiți să practice preturi foarte mici ca să atragă aici turiștii. Pe oricare din cele cinci pârtii de schi o urcare cu teleschiul costă doar 2 lei, iar un schi pass pe toată ziua - 40 de lei.

Cei care nu schiază se pot bucura de zăpadă pe pârtia de tubing din staţiune. O coborâre cu colacul gonflabil costă 3 lei, iar pentru cinci coborâri tariful este de doar 10 lei.

Şi la Băile Tuşnad, în drum spre Braşov, este o pârtie la fel de bine amenajată.

În stațiunile din Harghita și stratul de zăpadă este foarte generos. Frigul dar și faptul ca în ultima perioadă a nins destul de mult a făcut ca pe pârtii să se așeze peste 50 de centimetri de zăpadă naturală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri