Serviciile all inclusive, tot mai căutate pe litoralul românesc

Data publicării:
plaja oameni litoral crop1 - GettyImages - 21 iulie 2015-1

Agenţiile spun că acest concept este preferat mai ales de familiile cu copii. Turiştii sunt atraşi de faptul că hotelurile au spaţii de joacă, dar şi animatori care îi ţin ocupaţi pe cei mici.

„Avem deja clienţi fideli care ne aleg în fiecare an şi atunci încercăm să îi surprindem. În acest an avem serviciul baby sitting”, a spus PR-ul unui hotel de 4 stele, Mădălina Crețu.

Turiştii apreciază şi că au parte de multe servicii, într-un singur loc, şi totul este inclus în preţ

„Miniclub pentru copii, plajă privată, şezlonguri pe care pe plajă le plăteam oricum”, a spus un turist despre beneficiile pachetului all-inclusive.

„Ştim că totul este asigurat, dacă copilul este foarte bine şi părinţii se simt foarte bine”, a adăugat un alt turist.

Lupta pentru atragerea clienţilor se dă în detalii. De exemplu, la un hotel de patru stele, turiştii vor avea acces la piscină, locuri de joacă, seri tematice sau programe de animaţie, aşa cum au si cele de trei stele. Marea diferenţă constă în suprafaţa camerelor, duble sau triple în favoarea hotelurilor de patru stele.

Preţurile sunt pe măsura cerinţelor. O cameră dublă în regim all inclusive, costă 560 de lei, pe noapte la un hotel de trei stele. La patru stele va fi mai scumpă cu 100 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri