Sari la conținut

Vacanţă cu 1.500 de euro pe noapte la Mamaia. Manager de hotel: Oferim băi foarte bine dotate

Chiar şi 1.500 de euro pe noapte a ajuns să coste o cameră în Mamaia Nord. Iar cererea este atât de mare încât numai acolo s-au deschis în ultimele zile două noi hoteluri de patru stele şi unul de cinci stele.

Nordul staţiunii Mamaia începe să arate ca o staţiune de lux de afară. Şi asta pare să fie pe placul românilor care caută opulenţa şi exclusivismul, chiar dacă toate acestea vin cu un preţ pe măsură.

Mirela Lăzărescu - managerul unui hotel de 4 stele: „Toate camerele sunt cu vedere la mare, jumătate din ele sunt cu vedere frontală, iar cealaltă jumătate cu vedere parţială”.

Alt hotel deschis recent, alte dotări de patru stele.

Laura Simion, managerul unui hotel de 4 stele: „Oferim băi foarte bine dotate, spaţii de zi, pentru cei care vor să îşi mai îndeplinească sarcini de serviciu le punem la dispoziţie birou, canapele confortabile”.

4 stele sunt uneori prea puţine pentru pretenţiile turiştilor. Avansăm la 5 stele, un hotel care încă nu a fost inaugurat, dar unde s-au cazat deja...1200 de turişti în doar câteva zile. Se înmulţesc stelele, cresc şi preţurile până la...1.500 de euro pe noapte.

Grădina hotelului de 5 stele este o oază de verdeaţă. Are peste 700 de mp şi nenumărate canapele în stil oriental unde turistii se pot relaxa.

Mădălina Creţu, managerul unui hotel de 5 stele: „Terasă exterioară chiar pe acoperiş care oferă o vedere splendidă, de altfel majoritatea apartamentelor au vedere către mare”.

Turiştii spun că nu se uită la bani în vacanţă, important e să se simtă bine.

Cristian Bărhălescu, agent de turism: „Piaţa cere hoteluri de lux de 4 de 5 stele, cu servicii superioare este clar că şi investitorii sunt cei care isi recupereaza foarte repede banii din aceste investiţii”.

În Mamaia sunt sase hoteluri de 5 stele, iar în sudul litoralului sunt cinci.

Pe aceeași temă