Un bărbat susține că a câștigat la loto cu numerele pe care i le-a generat ChatGPT

Data publicării:
Chatgpt pe telefon
Un bărbat susține că a câștigat la loto cu numerele pe care i le-a generat ChatGPT FOTO: Shutterstock

Un bărbat din Thailanda susține că a câștigat la loterie cu numerele pe care i le-a generat ChatGPT. El spune că suma nu e mare și nu-i va schimba viața, dar este, totuși, un câștig la care n-a ajuns niciodată jucând de unul singur. Într-o postare pe o rețea socială mai precizează că nu este prima dată când folosește inteligența artificială pentru a alege numerele de la loterie și explică felul în care a procedat.

Într-un clip devenit viral pe TikTok, bărbatul, Patthawikorn Boonrin, spune că a introdus niște elemente despre loterie și câteva numere câștigătoare din anii precedenți, apoi i-a cerut chatbot-ului numere cu potențial. ChatGPT i-a generat numerele: 57, 27, 29 și 99. În postare, Boonrin arată cum a reușit să facă sistemul să genereze o serie de numere câștigătoare bazate pe calcule în funcție de anumiți parametri, relatează tz.de, care citează surse de informare trailandeze.

În urma postării, bărbatul a devenit și o vedetă în presa locală. Astfel, pentru postul local de știri CatDumb a povestit că ChatGPT l-a avertizat că loteria este doar o chestiune de noroc și că ar trebui să fie atent să nu „devină prea obsedat” de ideea jocurilor de noroc și că mai curând ar trebui „să facă ceva de genul exercițiilor fizice”.

Bărbatul din Ubon, oraș din nord-estul Thailandei, spune că suma câștigată nu este mare, dar că este mulțumit, pentru că, până acum, nu a câștigat niciodată la loterie alegându-și singur numerele.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri