Sari la conținut

VIRAL. Câine sau pisică? Internauților le este greu să se decidă

Păros, nu înspăimântător. Așa-l descrie proprietarul pe Atchoum, animalul din imaginile de mai jos care a pornit o serie de dezbateri aprinse pe rețelele de socializare. Oamenii nu se pot decide dacă animalul este o pisică sau un câine.

atchoumcrop

Foto: Cnet

Părosul animal de companie este deja celebru pe Facebook, Twitter și Instagram după ce a stârnit online o dezbatere ce se apropie de cea privind culoarea faimoasei rochii albe-aurii-negre-albastre

V-ați format deja o idee văzând imaginea de mai sus? Poate cea de mai jos vă va schimba părerea.

atchoum2

Foto: Cnet

Atchoum, așa cum probabil v-ați dat seama, este o pisică persană de doi ani. Ea are o afecțiune rară numită hipertricoză, cunoscută și sub numele de „sindromul vârcolac”, care se manifestă prin creșterea necontrolată a părului, gheare mai groase decât cele normale, și, probabil, confuzia în privința speciei căreia aparține.

Deși proprietara a postat pe internet fotografii cu pisica încă de când aceasta era mică, povestea ei s-a viralizat abia după ce a apărut tweetul de mai sus. În mai puțin de o săptămână pagina de Facebook a lui Atchoum a strâns aproape 65.000 de aprecieri și sute de distribuiri, surprinzând până și proprietarul pisicii, care a pariat cu fiica sa că nu va depăși 100 de like-uri.

atchoum42

Foto: Facebook

Fiind singura din lume despre care se știe că suferă de această boală, Atchoum este constant monitorizată de un veterinar.