Sari la conținut

Evoluție anormală a vremii pentru această perioadă

Vremea va intra într-un proces de încălzire anormal pentru mijlocul lunii noiembrie.  În plus, noaptea, minimele nu vor mai scădea sub 11 grade, cel puţin în sudul Banatului. În ceea ce priveşte ploile, acestea vor mai apărea în weekend prin regiunile nordice şi în extremitatea de sud-vest, iar duminică noaptea, prin vestul, nordul şi centrul ţării.

Ne apropiem de jumătatea lunii noiembrie, iar temperaturile vor creşte în loc să scadă.

Maximele vor trece de 10 grade Celsius în aproape toată ţara şi vor ajunge la 19-20 de grade luni şi marţi.

Cele mai ridicate valori vor fi în regiunile sudice, unde va fi atmosferă însorită. În schimb, va mai ploua în ultima zi a săptămânii prin nord şi sud-vest, apoi în majoritatea regiunilor de dincolo de munţi. Luni, ploile vor fi mai intense în nord şi nord-vest, iar marţi vor mai apărea doar pe suprafeţe restrânse.

Vremea în București

În zona Capitalei, ploile vor lipsi până la jumătatea săptămânii viitoare.
Norii vor mai apărea doar din când în când, vântul va adia uşor, iar temperaturile vor creşte anormal de mult. 20 de grade Celsius la umbră vor indica termometrele în cursul zilei de luni, dar maxime ridicate vor fi şi marţi.

Vremea frumoasă va fi prezentă de duminică şi în Bucureşti, după ce, pe parcursul nopţii vor fi condiţii de ceaţă. Prin urmare, temperaturile vor avea valori potrivite pentru această perioadă şi vor urca de la 4 grade în zori, până la 15..16 grade Celsius.

Pe aceeași temă