FOTO & VIDEO. Ninsoare ca în lunile de iarnă în Poiana Brașov

Data actualizării: Data publicării:
ninsoare-14-aprilie-2020-poiana-brasov (4)
Foto: Facebook/PoianaBrasov/România

Mai sunt doar câteva zile până la Paște, iar în Poiana Brașov ninge ca în lunile de iarnă! Pe pământ s-a așezat și un covor subțire de zăpadă.

Imaginile cu ninsoarea din seara zilei de 14 aprilie au fost publicate pe pagina de Facebook Poiana Brașov/România.

Foto: Facebook/PoianaBrasov/România
Foto: Facebook/PoianaBrasov/România

Răcirea vremii a permis ca la munte să se înregistreze ninsori. Un cod galben de ninsori în zonele montane și de vânt intens în restul țării a fost emis până la ora 21:00. Rafale puternice vor fi și în cursul nopții, când va fi în vigoare o nouă atenționare meteo.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum va fi vremea în următoarele 4 zile

Miercuri, vremea va fi rece, dar se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar vântul va mai pierde din putere. Temporar, în zonele montane înalte, vor mai fi rafale de 70...80 km/h și zăpadă va fi spulberată, iar în estul țării vor fi viteze de 40...50 km/h. În prima parte a zilei, vor fi unele înnorări în regiunile sudice și estice, dar numai izolat vor fi condiții de ploaie slabă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 în depresiuni și 16 grade Celsius în sudul teritoriului.

La mijlocul săptămânii, soarele va fi generos, temperaturile vor crește pe timpul zilei, dar dimineața va rămâne rece pentru această dată. Vântul va avea unele intensificări la munte, în nord-vestul, estul și sud-estul teritoriului. În prag de weekend, vremea va deveni deosebit de caldă în sud și în est, iar noaptea vor fi unele condiții pentru averse în regiunile nordice. Sâmbătă, temperaturile vor scădea ușor în nord, est și în centru și mai ales spre seară, local va ploua.

În București, în cursul nopții, temporar, va ploua, iar vântul va sufla cu 45 km/h. Temperaturile vor pleca de la 3 grade în zori și vor ajunge la amiază până la cel mult 16 grade Celsius. Pe parcursul zilei, norii se vor risipi treptat și vor fi rafale de 40 km/h.

Joi, în Capitală, valorile termice vor tinde din nou spre 20 de grade Celsius, însă va fi foarte frig dimineața. Vântul va avea ușoare intensificări după-amiaza și la începutul nopții. De vineri, vremea va deveni frumoasă și deosebit de caldă, iar vântul va sufla slab și moderat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri