Sari la conținut
News Alert

Furtuna din țară, în imagini de la telespectatori

Furtunile care s-au abătut peste România, ieri după-amiază, au făcut numeroase probleme. Multe drumuri au fost acoperite de gheaţă şi de apă şi zeci de copaci s-au rupt. Telespectatorii Digi24 ne-au trimis imagini de peste tot din ţară. Ei au suprins momentele în care natura s-a dezlănţuit.

În localitatea Finteuşu Mare din judeţul Maramureş, furtuna a venit însoţită de grinduină.

Grindină a căzut şi la Turnu Măgurele - mare cât o pinge de ping pong, după cum vedem în imaginile trimise de telespectatorii Digi24.

În Roşiorii de Vede a plouat atât de mult încât străzile s-au inundat.

Şi la Horezu, în judeţul Vâlcea a căzut grindină care s-a aşternut ca un strat de zăpadă.

Șoferul care ne-a trimis mai multe imagini se îndrepta spre Brezoi, un oraş din Vâlcea când, brusc, norii de furtună au adus întunericul peste zona în care era.

Surprinși de vremea rea în trafic au fost și mai mulţi localnici de la Râmnicu Vâlcea, dovadă imaginile transmise de Vlăduţ Cosmin. Maşinile au mers în coloană printr-o ploaie care a durat nici 10 minute, suficient însă pentru a umple de apă mai multe străzi.

Şi localitatea Alunu a fost lovită de furtună.

Imagini cu furtuna am primit şI de la telespectatorii din Piteşti şi Câmpulung Muscel.

Şi la Slatina a turnat cu găleata, iar câteva străzi au fost inundate.

Dacă ati fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o stire puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta și telefonic sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.