Prognoza meteo pentru luni, 4 februarie. Vremea de primăvară nu mai ţine mult

Data actualizării: Data publicării:
ploi ninsori

Din păcate, vești proaste, luni, de la meteorologi. Vremea de primăvară nu mai ţine mult. Iarna va încerca să reintre în drepturi, dar ninsorile nu vor crea, deocamdată, probleme deosebite.

Vremea va fi caldă şi luni, în special în sudul şi în centrul ţării, unde temperaturile vor trece de 10 grade Celsius. În vest şi în nord-vest, atmosfera se va mai răci, în condiţiile în care vor apărea ploi locale, iar vântul va fi activ. Pe crestele montane aferente vor fi precipitaţii mixte. În restul ţării, în zonele joase de relief, ceaţa va crea probleme în special după lăsarea serii.

Prognoza meteo până joi

Atmosfera de primăvară va începe să piardă teren, iar de la mijlocul săptămânii temperaturile vor reveni la valori potrivite pentru această perioadă. Precipitaţiile se vor înmulţi şi se vor muta de la o regiune la alta. Acestea vor fi prezente marți în jumătatea de vest a ţării, iar miercuri prin sud. Vor fi ploi slabe, locale, ziua, dar pe timpul nopţii se vor transforma şi în ninsoare. Joi, precipitaţii mixte pot apărea, izolat, în regiunile vestice, sudice şi estice.

Prognoza meteo București

Norii vor fi în trecere peste Capitală, pe parcursul zilei de luni, dar vremea se va încălzi din nou neobişnuit de mult. Maximele vor avea valori în jur de 12 grade Celsius. Presiunea aerului va fi în creştere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri