Prognoza meteo pentru vineri, 6 septembrie. Temperaturile vor ajunge la 31 de grade

Data publicării:
doua persoane stau pe iarba
După o primă săptămână ploioasă și mai rece, vin temperaturile de vară. FOTO: Gulliver/ Getty Images

Septembrie este recunoscută ca fiind o lună caldă și stabilă din punct de vedere meteo, iar vremea din aceste zile va confirma aceste caracteristici, se arată în prognoza meteo.

Vineri, vremea va fi în general frumoasă. Soarele va fi prezent în toate zonele și doar la deal, la munte, prin vestul și sud-vestul țării vor mai fi ploi de scurtă durată. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade Celsius în estul Transilvaniei și în Bucovina și 31 de grade Celsius în Lunca Dunării.

Prognoza meteo pentru vineri, 6 septembrie, în București

În București, vremea se va menține frumoasă în perioada următoare. Norii vor fi puțini, vântul va adia ușor, iar termometrele vor indica cel mult 30 de grade Celsius. Presiunea aerului va rămâne la valori confortabile.

Prognoza meteo pentru vineri, 6 septembrie, la munte

Vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a spațiului montan până la finalul săptămânii. Averse cu descărcări electrice vor apărea doar pe suprafețe restrânse, cu precădere din Carpații Meridionali și din Munții Banatului. Temperaturile vor fi plăcute.

Prognoza meteo pentru vineri, 6 septembrie, la mare

La fel se va întâmpla și la mare, însă acolo soarele va fi mult mai generos, iar câțiva stropi de ploaie ar putea să apară doar sâmbătă, însă nu vor încurca prea mult programul de plajă al turiștilor. Vântul va avea unele intensificări și va agita marea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri