Prognoză meteo specială pentru București: Vor fi 33 de grade, dar sunt posibile ploi și grindină

Data publicării:
Summer Heat Wave Reaches Northern Europe
Foto: Guliver / GettyImages

Vremea se menține călduroasă în București, iar la orele amiezii disconfortul termic va fi accentuat, cu temperaturi de 32...33 de grade. Luni seara pot să apară ploi, descărcări electrice, vânt și căderi de grindină.

Luni, vremea va fi în continuare călduroasă în orele amiezii, când și disconfortul termic se va menține accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând a atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi de 32...33 de grade, potrivit meteorologilor citați de Mediafax.

Cu o probabilitate mai mare îndeosebi în orele serii și în prima parte a nopții, gradul de instabilitate atmosferică va fi în accentuare și vor fi perioade în care se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibile vijelii și căderi de grindină.

Marți, vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic ridicat. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade.

Începând cu ore amiezii vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibile căderi de grindină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri