Useful Tip: S-a lansat cea mai nouă aplicație gratis pentru adulți

Data actualizării: Data publicării:
George Tuță
George Tuță
Președintele PNL Sector 1
George Tuță este deputat PNL de Ilfov, chestor în Biroul Permanent al Camerei Deputaților și președintele PNL Sector 1. Este absolvent de științe economice și are o experiență de peste 10 ani în administrația publică.
portret george tuta deputat pnl
Deputatul PNL George Tuță

Iar prin adulți înțeleg oameni serioși care au impozite de plătit, taxe de achitat și amenzi de care nu sunt deloc mândri. Iar aplicația de care vorbesc este, evident, Ghiseul.ro.

Karma face ca aplicația să fie lansată deodată cu prima ploaie-ninsoare din București, prilej de știri cu aglomerație, trafic și nervi întinși la maximum. Dacă adăugăm la rețetă și știrile cu îmbulzeala de la oficiile de finanțe pentru plata “dărilor” cu reducere, obținem, dragi adulți, cel mai frumos contrast al începutului de an.

De astăzi, declar nulă și neavenită orice știre despre cozi la impozite care nu se încheie cu întrebarea “Când veți descărca aplicația Ghiseul.ro?” Mai ales că vine cu tot cu reducerea de 10% pentru early birds.

Unde mai pui că e ceva exclusivist; niciun copil/adolescent/student nu va fi curios de ce povești personale rulează adulții pe acolo. Este cu dat bani, nu cu primit 😄

Mai mult, Ghiseul.ro apreciază frumusețea și unicitatea așa cum puțini o mai fac în zilele noastre. Funcționează inclusiv cu recunoaștere facială, deosebit de important pentru adulții cu mult prea multe conturi și parole pe cap.

Arată senzațional, fără filtre și complicații inutile, se mișcă divin, nu uită absolut nimic și păstrează toate chitanțele. Mă rog, asta nu e neapărat o calitate, din când în când ar mai putea omite câte o obligație sau două.

Dar ca să devină cu adevărat o lume secretă a adulților, aplicația Ghiseul.ro are nevoie de cât mai mulți membri înrolați. Azi suntem doar 1.5 milioane, de unde se naște legitim întrebarea: ceilalți adoră oare să admire spectacolul naturii pe treptele DITL?

Întorcând imaginea, un mesaj și pentru autoritățile locale non-masochiste. Sfătuiți adulții care fac coadă la ghișeele dumneavoastră să descarce pe loc aplicația care le va schimba pe loc nivelul de serotonină. Vă asigur că veți fi foarte populari.

Împrietenirea dintre stat și cetățean nu trebuie să rămână la nivel de fantezie. Este dovada vie și palpabilă că statul român poate face lucruri adorabile, dincolo de strategii și studii de fezabilitate.

IOS: https://apps.apple.com/us/app/ghiseul-ro/id6444286475
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ghiseul.mobile

#HaiSăFacemTreabă

Partenerii noștri