Brutăriile PAUL – o poveste cu o tradiție de 130 de ani în Franța, spusă de peste 10 ani și în România

Data actualizării: Data publicării:
PAUL BISTROT Hambourgeois boeuf-338-687 - Copy Articol susținut de Mastercard

Povestea PAUL a început acum 10 ani, într-o zi de toamnă, când prima brutărie deschisă în România avea să le aducă românilor gustul gourmet sofisticat, specific francezilor. Cu o tradiție de 130 de ani în Franța și cu o extindere de-a lungul timpului și în alte țări din întreaga lume, astăzi, brutăriile PAUL oferă preparate delicioase pentru orice moment al zilei, pe care le poți savura într-o atmosferă boemă, desprinsă de pe străzile pariziene.

De aceea, PAUL este destinația preferată a românilor care își doresc să guste produsele de Patisserie și Viennoiserie franțuzești sau care vor un moment joie de vivre, pentru care sunt recunoscuți francezii. Fie că vin după și pentru mirosul de pâine caldă, proaspăt scoasă din cuptor, să servească o gustare delicioasă, pentru deserturile încântătoare sau pentru o cafea aromată, brutăriile reprezintă locul de întâlnire cu arta culinară franțuzească. Și, în plus, un motiv excelent pentru a socializa cu cei dragi.

PAUL, locul perfect pentru orice moment al zilei

Din 2018, PAUL Universitate și PAUL Piața Romană din București, dar și PAUL City Park din Constanța au devenit Bistro, iar anul acesta a fost deschisă încă o locație în capitală: PAUL Agora. Bistro este un concept inedit care le oferă românilor o experiență autentic franțuzească, un loc unde pot descoperi un meniu sofisticat cu preparate perfecte pentru mic-dejun, prânz sau cină, servite cu atenție de o echipă de ospătari. Astfel, pe lângă produsele clasice cu care clienții deja s-au obișnuit, PAUL le oferă platouri delicioase cu pulpă de rață - Confit de Canard, file de cod – Cabillaud Royal de Mediterranée, sau obrăjori de vită – Pièces de Bœuf, servite alături de un pahar de vin franțuzesc. Un adevărat răsfăț culinar.

PAUL reprezintă mai mult decât o locație unde clienții vin pentru produsele din patiserie, delicatesele dulci și pâinea franțuzească. PAUL este o invitație la a te bucura de viață, așa cum francezii o fac. Un petit déjeuner luat pe îndelete dimineață, care să dea tonul pentru o stare de spirit minunată toată ziua, o cafea aromată savurată alături de un croissant sau un prânz delicios alături de familie sunt doar câteva dintre momentele de care se bucură francezii.

Așadar, pentru că momentele de neprețuit sunt mereu pline de joie de vivre, pentru clienții Mastercard care trec pragul brutăriilor și aleg deliciile din vitrine, PAUL oferă o reducere de 5% la orice comandă achitată cu un card Mastercard Premium sau Business. Oferta nu se poate cumula cu alte reduceri sau promoții existente în locație.
Lanțul de brutării PAUL este prezent în România cu 18 locații în București, Constanța, Cluj-Napoca și Ploiești, dar și prin serviciille de catering în București și Cluj, și Candy Bar, care poate fi comandat în București și Constanța.

PAUL Cabillaud royal-338-693
PAUL Cabillaud royal-338-693

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri