Cum poți beneficia de reducere la tratamentele stomatologice de specialitate

Data actualizării: Data publicării:
mastercard_13.09.2019 Articol susținut de Mastercard

Decizia de a apela la un implant dentar este, în prezent, mult ușurată, grație celor mai recente inovații științifice și cercetări din domeniul medical. Noile tratamente stomatologice sunt acum considerate, de către specialiști, drept sigure și fără riscuri de durere.

„Asistăm la o revoluție în implantologie și estetică dentară. Acum le putem oferi pacienților cele mai bune tratamente pentru ei fără a fi nevoiți să alegem între funcționalitatea unui implant și o estetică impecabilă. Și totul se datorează materialelor de ultimă generație precum cristalele tetragonale de zirconiu și a clinicilor de top care investesc în produse și servicii de înaltă calitate", declară dr. Cristian Csapo-Marinescu, implantolog și specialist în estetică dentară.

Conform studiilor de specialitate, România se numără printre populaţiile cu cele mai grave probleme dentare din Europa, dar şi la nivel mondial. 7 din 10 români şi-au pierdut cel puţin un dinte, potrivit datelor Eurobarometru, iar 3 din 10 nu mai păstrează niciun dinte natural.

În prezent, orice persoană poate beneficia de un astfel de implant dentar, inclusiv cei care suferă de diabet. Acest lucru este acum posibil cu ajutorul tratamentului cu Straumann Pure Ceramic, un implant realizat din cristale tetragonale de zirconiu, o ceramică durabilă, capabilă să inhibe dezvoltarea fisurilor.

Implantul se remarcă printr-o estetică perfect naturală, este considerat 100% biocompatibil cu organismul, iar studiile arată că tot mai mulți oameni aleg să urmeze acest tratament inovator, ce oferă garanție pe viață și crește semnificativ stima de sine.

Calitatea acestui tip de tratament se bazează pe cercetările medicale de peste 20 de ani, implanturi testate mecanic înainte de a fi inserate și o rată de success de 98%.

Liderul de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România îl reprezintă grupul de clinici Dent Estet.

Din 2016, Dent Estet face parte din grupul MedLife, unul dintre cei mai mari furnizori privați de servicii medicale din țară.

Dent Estet este partener în programul Mastercard Premium & Business, prin intermediul căruia oferă 5% reducere la toate tratamentele ortodontice și toate tipurile de implant dentar.

De asemenea, se acordă 8% reducere la celelalte tratamente.

Oferta nu se poate cumula cu alte reduceri sau promoții existente.

Cardurile din programul Premium pentru care se aplică oferta sunt: Gold, Platinum, World, World EliteTM, Business sau Corporate Mastercard® emis în România.

Misiunea DENT ESTET a fost întotdeauna de a transforma viziunea pentru inovație în realitate și de a oferi fiecărui pacient care intră în oricare dintre cele 10 clinici din București, Sibiu și Timișoara, o abordare personală, cu expertiză multidisciplinară și solutii de tratament complet personalizate.

În prezent, clinicile Dent Estet numără peste 300 de angajati, dintre care peste 100 sunt medici. 

Avantajele implantului dentar Straumann Pure Ceramic

Implantul din ceramică este durabil.

De asemenea, el este realizat din cea mai dură ceramică disponibilă pe piață în acest moment.

Implantul dentar Straumann Pure Ceramic din 100% zircon oferă pacienților siguranța unui tratament pe termen lung.

Din punctul de vedere al fiabilității și torsiunii acestuia, implantul din zircon este superior implanturilor din metal. Deși utilizarea acestui tip de ceramică este o noutate în stomatologie, zirconul are un istoric îndelungat în tratamentele ortopedice cu rezultate foarte bune.

Estetica implantului ceramic este, de asemenea, unică.

Fără a face rabat de la utilitatea lui, implantul dentar din ceramică oferă o estetică deosebită, datorită culorii sale ivoire, similare dinților naturali. Acesta este motivul pentru care este adesea indicat în tratamentul dinților frontali. În acest caz, gingia își păstrează aceeași culoare rozalie naturală, spre deosebire de implanturile din metal, unde pot exista situații ce necesită intervenții suplimentare pentru a masca o colorație a gingiei.

În condițiile în care statisticile realizate de către Academia Americană de Stomatologie Cosmetică arată că peste 60% dintre pacienți aleg un tratament dentar pe considerente estetice, implantul dentar Straumann Pure Ceramic este o investiție foarte bună atât din punctul de vedere al sănătății, cât și al aspectului estetic al pacientului.

Implantul ceramic este realizat în clinicile DENT ESTET prin tehnica de ghidare digitală, cu beneficii atât asupra pacientului, cât și a medicului care realizează intervenția chirurgicală. Plecând de la o radiografie de tip CBCT și cu ajutorul softurilor de editare si prelucrare digitală, se obține un ghid chirurgical similar unei matrițe, care îi permite specialistului să insereze implantul dentar ceramic cu precizie maximă.

De asemenea, datorită intervenției chirurgicale minim invazive, sângerarea este aproape inexistentă iar tumefierea zonei insesizabilă.

Pentru implantul ceramic și alte tipuri de implanturi, Dent Estet oferă o reducere de 5% pentru clienții care plătesc cu un card Gold, Platinum, World, World EliteTM, Business sau Corporate Mastercard emis în România. De asemenea, pentru celelalte tratamente, clienții Mastercard beneficiază de 8% reducere, în toate clinicile Dent Estet.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri