Coaliţia pentru Familie: Ne-am confruntat cu o imensă maşină propagandistică de manipulare

Data actualizării: Data publicării:
mihai gheorghiu

Reprezentanții Coaliţiei pentru Familie au susținut o conferință de presă după încheierea referendumului pentru revizuirea Constituției. „E adevărat că nu am reuşit să îndeplinim procentul de 30% pentru validarea referendumului. Este o neîmplinire la care fiecare dintre noi va trebui să ne gândim”, a declarat Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției.

Citiţi şi: "Mărturisitori" ai manipulării. Perdanţii neaşteptaţi ai referendumului

Vă mulţumim pentru întreg sprijinul, mulţumim celor aproape 100.000 de vountari, mulţumim tuturor cetăţenilor români care au votat în număr de aproapee patru milioane. E adevărat că nu am reuşit să îndeplinim procentul de 30% pentru validarea referendumului, este o neîmplinire la care fiecare dintre noi va trebui să ne gândim, dar e un vot copleşitor. Este primul vot postdecembrist pentru libertatea credinţei noastre, pentru apărarea civilizaţiei creştine a Europei şi a României. Acesta nu este un sondaj, undeva o filă de hârtie într-un dosar. Este un vot constituţional care aruncă în talgerul agendei publice a României un vot covârşitor.

Nu am împlinit ţinta pentru că ne-am confruntat cu o imensă maşină propagandistică de manipulare anti-referendum, pro-boicot. În ultimele zile ne-am confruntat şi cu un fenomen neaşteptat şi anume boicotul generalizat al partidelor. Sigur că iniţiativa nu este politică, dar cetăţenii trebuie să ştie de miza acestui referendum. În sensul acesta acuzăm acest boicot”, a afirmat Gheorghiu, într-o conferinţă de presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri