R. Negoiţă, după referendum: Nicio persoană ruptă de realitatea comunităţii nu va putea fi cu adevărat lider

Data actualizării: Data publicării:
robert negoita fb

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a lansat critici dure după eşecul referendumului pentru familie. Într-un mesaj public postat pe pagina sa de facebook, politicianul atrage atenţia asupra calităţilor pe care trebuie să le aibă un lider politic, cea mai importantă fiind aceea de a cunoaşte şi apăra interesele oamenilor ale căror le reprezintă. Doar în acest context, un lider poate convinge oamenii să îl urmeze în proeicte şi idei, spune Negoiţă.

Totodată, el critică cheltuirea a 40 de milioane de euro în „această activitate de weekend pe care o numim referendum”.

"Un lider este acela care reușește să convingă oamenii să îl urmeze în proiecte, în activități și idei. Dar asta presupune că liderul le reprezintă interesele, adică el cunoaște, înțelege și își asumă nevoile comunității în vârful căreia se poziționează.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nicio persoană care este ruptă de realitatea comunitățîi, care nu ii înțelege problemele concrete și care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme, în funcție de ce este necesar și imediat, nu va putea fi cu adevărat un lider.

Nu pot să nu mă gândesc și să nu mă întreb: câte, dar câte lucruri necesare și utile pentru cetățeni nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de Euro? Bani cheltuiți în această activitate de weekend pe care o numim referendum...”, scrie Robert Negoiţă.

Primarul Sectorului 3 este un apropiat al Gabrielei Firea și unul dintre semnatarii și votanții cererii de demisie a lui Dragnea din fruntea PSD.

Întrebat, înaintea Comitetului Executiv al PSD din spetmebrie, dacă Dragnea ar trebui să plece de la conducerea partidului, Negoiţă a spus că acest lucru ar trebui luat în calcul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri