BC Timișoara | Mai caută jucători români

Data actualizării: Data publicării:
olimpic
BC SCM Timișoara s-a întors cu toate punctele din deplasarea de la Dinamo, dar se pregătește de prima manșă a optimilor de finală a Cupei României de mâine, cu BC Olimpic Baia Mare, cu probleme de lot. După ce l-au pierdut pe Milencovici, accidentat, „leii" s-au despărțit de Covlescu și Ghiriș, ultimul exclus după o serie de probleme disciplinare.

„Înainte de meciul cu Clujul de luni seara, sâmbătă seara și-a petrecut-o toată în club, până spre dimineață, iar pe lânga asta au apărut mereu probleme, a refuzat antrenamentul, că e accidentat, că îl doare ceva...”, a explicat Adrian Vermeșan, director sportiv BC SCM Timișoara.

„Acum avem probleme mari. Ne pregătim la antrenamente doar în 8 jucători, Cakarevic nu s-a antrenat, pentru că are o inflamație a tendonului. E greu în 7-8 jucători, avem și jucătorii tineri de 16-17 ani, dar ei fac parte din planul nostru pentru următorii doi-trei ani, nu sunt pregătiți, acum, pentru acest nivel”, a concluzionat Nenad Mandic, antrenorul timișorenilor.

Oficialii grupării bănățene au dat însă asigurări că pănă la următoarea etapă din Liga Națională își va completa lotul cu două nume noi. Partida BC SCM Timișoara - Olimpic Baia Mare se dispută mâine de la ora 18.00, în turul optimilor de finală din Cupa României. Returul e programat o săptămâna mai târziu, iar echipa calificată intră în noul sistem Final 8.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri