Aproape de o surpriză cu liderul

Data actualizării: Data publicării:
icim sepsi
Univ. Goldiş ICIM Arad a dat o replică solidă liderului din Sfântul Gheorghe. Gazdele s-au înclinat, 63-69, după un meci presărat cu multe greșeli și în care banca de rezerve mai valoroasă a oaspetelor a făcut diferența.

Arădencele au început curajos și cu Nagy și Hadzovic în formă bună au condus ambele sferturi și au intrat cu un avantaj de 5 puncte la pauza mare, 41-36. La reluare, Sepsi a revenit în joc și a întors în favoarea ei sfertul trei, grație, în mare, evoluției lui Pfirman şi Thompson, 50-52. McGuire a ținut Aradul aproape în ultimele zece minute, însă Thompson, cu 5 puncte la rând și rezerva Kilin cu o „triță" au dus, imediat, liderul la 10 lungimi în față, suficient pentru ca elevele lui Zoran Mikes să țintă toate punctele.

„Sunt foarte mulțumit de faptul că punem mult suflet, că nu am renunțat niciun moment, că am fost ambițioși. Am arătat caracter, dar, în mod sigur, putem juca mai bine de atât”, a spus, la final, Zoran Mikes, antrenorul liderului.

„Tot lotul lor e format din jucătoare profesioniste, care joacă de ani buni împreună. Dacă ne uităm la echipa noastră, găsim doar 5-6 jucătoare care se pot ridica la nivelul acesta, iar restul sunt junioare, așa că îmi este foarte dificil să aduc un plus de experiență de pe banca de rezerve”, admite Stacey Nolan, tehnicianul gazdelor.

„Am dat tot ce am putut ca să câștigăm meciul. S-a văzut și la scor că ne-am ținut de ele, le-am și condus la pauză. Nu știu, poate au venit ele mai tare peste noi, nu ne-au mai intrat așa de bine, am încercat să revenim”, a recunoscut Ildiko Nagy, cea mai bună marcatoare a gazdelor.

ICIM ocupă locul șase în clasamentul Ligii Naționale, cu cinci victorii din 13 jocuri disputate. Arădencele intră pe parchet pe 14 ianuarie pe terenul penultimei clasate, BC Alexandria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri