Sari la conținut

Același adversar, deznodământ identic

În prima etapa din play-out, FC Voluntari a câștigat la ultima fază a meciului duelul cu ACS Poli Timișoara, cu 1-0, grație golului marcat de Cernat, din penalty. Daniel Benzar, mijlocașul lăudat de Claudiu Niculescu înainte de meci, a avut primul şut periculos spre poarta lui Straton. Până la pauză, replica oaspeților a venit la şutul lui Denis Haruţ, scos de Mincă. În partea a doua, echipa lui Claudiu Niculescu, aflat în tribună, suspendat, a avut două ocazii mari de a deschide scorul, prin Adrian Bălan. Mai întâi şutul său s-a dus milimetric pe lângă poartă. Apoi a venit reflexul excelent al lui Straton. În prelungiri, fostul dinamovist, Maxi Oliva, l-a faultat în careu pe Gabriel Deac, iar Florin Cernat a stabilit scorul final, FC Voluntari - ACS Poli Timişoara, 1-0.

”Când pierzi în mai puțin de o lună, două meciuri, în minutul 90, împotriva Voluntariului nu sunt multe concluzii”, a declarat Leo Grozavu, antrenor ACS Poli Timișoara.

”Aceste 3 puncte sunt foarte, foarte importante, ne îndepărtăm de locurile periculoase, în special de locul de baraj”, a declarat Adrian Bălan, FC Voluntari.

”E o victorie absolut meritată! Că a venit în urma unui penalty în prelungiri, asta este, dar eu cred că ar fi trebuit să marcă mai devreme”, a declarat Claudiu Niculescu, antrenor FC Voluntari.

Pentru FC Voluntari a fost primul meci câștigat în 2018, după 4 încercări nereușite.

redactor: Claudiu Sav