ACS Poli | Leo Grozavu, al șaptelea antrenor

Data publicării:
sport1

ACS Poli Timişoara a intrat, de astăzi, în era "Leo Grozavu". Noul antrenor al bănățenilor a condus primul antrenament şi are la dispoziție trei zile să pregătească duelul cu FC Voluntari, de vineri. Amănunte, la știrile din sport.

Leo Grozavu şi-a început astăzi mandatul la ACS Poli Timişoara. Înlocuitorul lui Ionuţ Popa a fost prezentat oficial şi a condus primul antrenament în alb-violet. Grozavu este al șaptelea tehnician al timișorenilor, de la startul proiectului.

”Am venit aici cu o mare dorință, nu am venit să mă plâng de ceva, chiar dacă în momentul de faţă situația nu e una roz, dar nici una disperată, dar sunt absolut convins că voi reuși la Timişoara”, a declarat Leo Grozavu, antrenor ACS Poli Timişoara.

Tehnicianul de 50 de ani care a pregătit ultima dată FC Botoşani a semnat o înţelegere valabilă până în vară, cu obiectivul clar de a evita retrogradarea.

 ”Cu toţii ne dorim maximum din ce se poate, eu nu vreau să fac promisiuni de care nu mă pot ţine”,  a declarat Leo Grozavu, antrenor ACS Poli Timişoara.

Grozavu recunoaște că nu poate face minuni până la jocul de vineri cu FC Voluntari, dar speră la un debut pozitiv pe Dan Păltinişanu.

”Ar fi culmea să spun acum că dacă se câștigă următorul meci - ceea ce mi-aş dori din suflet - e meritul meu. Aş fi ipocrit! Nici nu e posibil. Ne trebuie şansă multă şi o atitudine corectă a jucătorilor, pentru că până la urmă ei intră acolo pe teren”, a spus  Leo Grozavu, antrenor ACS Poli Timişoara.

În afară de FC Botoşani, Leo Grozavu a mai stat pe banca celor de la Universitatea Cluj, Gaz Metan Mediaş, CSM Iaşi sau Luceafărul Oradea.

reporter: Claudiu Sav/ operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri