ACS Poli | Multe despărțiri, puține noutăți

Data publicării:
acs poli neaga
ACS Poli Timișoara s-a despărțit, oficial, de cinci jucători, înaintea plecării în cantonamentul de la Poiana Brașov. Oficialii alb-violeți caută să mai transfere, în schimb, doar doi jucători și negociază zilele acestea cu un jucător portughez de ligă secundă. Amănunte, în rubrica sport.

După Lokaj, Roșu și Cârstocea, conducerea lui ACS Poli a mai renunțat la alți doi jucători, fără a aduce deocamdată nimic concret în loc. Înaintea plecării în cantonemantul de la Poiana Brașov, alb-violeții au reziliat înțelegerile cu Cătălin Vraciu și Daniel Vădrariu. În paralel, timișorenii așteaptă răspunsul unui jucător din Liga a II-a portugheză.

„Suntem în discuții cu mai mulți jucători, dar cred că singura venire va fi un număr 10, un jucător din Portugalia, dar nu vreau să îi dau numele, până nu se va finaliza transferul. Are 23 de ani, a jucat 16 din 18 meciuri în acest tur de campionat, deci un jucător de continuitate”, a explicat Adrian Neaga, managerul sportiv al alb-violeților, în cadrul emisiunii Divizia Locală.

Conducătorul alb-violeților a vorbit și despre grijile financiare ale echipei și a recunoscut că gruparea are mare nevoie de banii din a doua tranșă a drepturilor de televizare.

„Nu că depindem foarte mult, respirăm prin această a doua tranșă a drepturilor TV! Băieții merită felicitați nu numai pentru punctele acumulate în acest tur, ci și pentru înțelegerea de care au dat dovadă. Au plecat înainte de sărbători, cu un salariu luat pe luna septembrie. Când va veni tranșa, se vor plăti alte două salarii”, admite Neaga.

Bănățenii așteaptă zilele acestea și un răspuns din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, pentru a vedea dacă vor primi înapoi cele opt puncte.

„Liga a făcut o motivare foarte bună pro-Poli Timișoara, Federația e contra noastră - era și normal pentru că ei au fost cei care au luat punctele echipei, dar sperăm ca pe data de 12, cele 8 puncte să le revină băieților, pentru că le-au făcut pe teren și le merită”, a completat Neaga.

ACS Poli Timișoara a plecat astăzi la Poiana Brașov, acolo unde se va pregăti pentru o săptămână. La întoarcere, alb-violeții au programate 5 partide de verificare cu echipe din zonă, dar și din Serbia și Ungaria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri