Adversar incomod în „sferturile” Cupei

Data publicării:
scm poli adversar
SCM Politehnica Timișoara și-a aflat adversara din sferturile de finală ale Cupei României. Bănățenii vor lupta pentru un loc în Final Four împotriva celor de la Potaissa Turda. Cele două echipe au stat față în față în turul campionatului, într-un meci câștigat clar, 28-20, de echipa antrenată de Pero Milosevic.

SCM Poli și Potaissa Turda au disputat, sezonul trecut, finala mică a Ligii Naționale, atunci când alb-violeții s-au impus în două rânduri și și-au asigurat medalia de bronz. În faza precedentă, timișorenii au trecut cu 31-23 de HC AP Reșița, în vreme ce clujenii au dispus, greu, 31-30 de HC Vaslui.

Capul de afiș al sferturilor de finală îl reprezintă duelul dintre Dinamo și Steaua. Tabloul mai este completat de întâlnirile dintre HC Dobrogea Sud Constanța și HC Odorhei, respectiv Dunărea Călărași - CSM București.

Toate meciurile se vor disputa la începutul lunii viitoare. Învingătoarele se vor califica în Final Four, turneu pe care oficialii timișoreni vor să îl aducă pe malul Begăi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri