Alb-roșii au intrat pe mâna lui Roșu

Data publicării:
rosu_nacho_codru
UTA Bătrâna Doamnă are, din această săptămână, un nou antrenor principal, după ce luni a fost anunţată oficial despărţirea de Roland Nagy. Noul tehnician al echipei arădene, Laurenţiu Roşu, a semnat un contract pe durata acestui sezon, cu opţiunea de prelungire pe încă un an în cazul în care se reuşeşte promovare, iar astăzi a condus primul antrenament.

„Voi face tot posibilul ca echipa să joace cât mai bine și să avem rezultate cât mai bune. Iar obiectivul nostru rămâne același, de a promova în prima divizie. Ideea mea de joc e să practicăm un joc ofensiv să încercăm să ne creem cât mai multe ocazii și să înscriem cât mai multe goluri”, a spus Laurențiu Roșu.

„Le vom pune le dispoziție lista cu numele jucătorilor liberi de contract pe care îi putem achiziționa. Ei vor lua decizia, ca și în cazul staff-ului precedent dacă e nevoie și de cine au nevoie”, a adăugat Decebal Codru Grădinariu, director general UTA Bătrâna Doamnă.

La UTA, antrenorul de 40 de ani va colabora cu spaniolul Francisco Ignacio Martinez Cabrera, care va îndeplini rolul de preparator fizic, cu Cristian Todea, antrenor secund, şi cu Dan Ţapoş, antrenor al portarilor. Ultimii doi au lucrat și alături de Roland Nagy.

„Mie îmi place disciplina la echipă. Vreau să avem o bună disciplină, vom avea un regulament intern ce trebuie respectat și pentru cine nu-l respectă se vor lua măsuri”, a subliniat Roșu.

Laurențiu Roșu se află pentru prima dată în cariera sa în postura de antrenor principal. Până acum, tehnicianul a mai lucrat doar ca „secund" la FC Vaslui, Petrolul Ploiești și Steaua. El va debuta oficial pe banca UTA-ei, în weekend, în deplasare, cu Olimpia Satu Mare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri