Arad | Colecții și colecționari

Data publicării:
arad

Expoziție inedită astăzi la Arad. „Colecții și colecționari” este evenimentul care a reunit cele mai năstrușnice serii de obiecte adunate de-a lungul anilor de pasionații de... orice. Insigne, monede, cărți poștale, timbre, calculatoare vechi, ambalaje de băuturi răcoritoate și multe altele au putut fi admirate de arădeni, care au răsplătit astfel efortul colecţionarilor care au investit bani şi sentimente în pasiunea lor.

Și așa a început pasiunea pentru tablourile din semințe. Iar de aici până la o colecție în toată regula nu a mai fost decât un pas. Dintr-o expoziție dedicată colecționarilor, nu putea lipsi un pasionat de filatelie.

Colecția de medalii e adaptată momentului. Nu e ușor să fii colecționar de carieră spun cei care își prezintă cu mândrie obiectele adunate de-a lungul anilor.

Alt expozant susține cu mândrie că-și adaugă piese noi la colecție la câteva zile. Fiecare colecționar are piesa sa de rezistență. Expoziția „Colecții și colecționari" a ajuns la cea de-a patra ediție. 

redactor: Iulia Pop/ operator: Cristian Kovacs

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri