Au căzut ultimul test

Data publicării:
© Emanuel Titus Iliesi
© Emanuel Titus Iliesi
BC SCM Timișoara a încheiat cu o înfrângere seria meciurilor de pregătire. Violeții au cedat pe teren propriu în fața formației sârbe Dynamic Belgrad, 80-85. Violeții au controlat aproape întreg jocul, însă Dynamic a trecut la conducere în ultimele trei minute (71-70) și s-a impus la cinci puncte diferență. Timișorenii au avut și 17 puncte avantaj (43-26), aproape de pauza mare, dar au greșit copilărește în special în ultimul sfert, ceea ce l-a nemulțumit pe antrenorul Nenad Mandic.

„Am făcut câteva greșeli prostești. Pase trimise direct în mâinile adversarilor, le-am permis să marcheze cu ușurință, pe contraatac. Dar, poate e mai bine că am pierdut acum acest joc, într-o așa manieră, pentru a ști ce să facem pentru a fi pregătiți cum se cuvine pentru jocul de luni”, a spus, la final, Nenad Mandic, antrenorul gazdelor.

Marko Cakarevic (22 puncte, 6 recuperări) și Mladen Jeremic (18 puncte, 3 pase decisive) au înscris jumătate din punctele timișorenilor, în fața fostului lor antrenor de la naționala U19 a Serbiei, Miroslav Nikolic, ajuns, între timp și antrenor secund la naționala de seniori a Serbiei, proaspăt vicecampioana olimpică.

„Timișoara arată bine, o echipă solidă, cu mulți jucători experimentați. Nu știu exact cum arată campioantul României, dar cred că vor avea un parcurs bun și vor strânge multe victorii”, a declarat și Miroslav Nikolic, antrenorul celor de la Dynamik Belgrad.

BC Timișoara joacă în prima etapă a Ligii Naționale luni, de la ora 18:00, tot la sala „Constantin Jude”, în fața lui U-BT Cluj Napoca, partidă care va putea fi urmărită în direct la Digisport.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri