Au luat un punct liderului

Data publicării:
sport4

UVT Agroland Timișoara a produs surpriza rundei a cincea din play-off-ul primei divizii de volei feminin. Echipa pregătită de Bogdan Paul a luat un punct liderului, după un meci în cinci seturi, în sala UVT. Timișorencele au arătat bine încă din primul act, când au revenit de la 14-19, la 23-20, însă au cedat ultimele mingi. 

Şi setul doi a fost la fel de echilibrat, dar gazdele au terminat la înălțime, 25-22. Au urmat alte două secvențe fără istoric. Cel de-al treilea act a curs doar în direcția liderului, care s-a impus la 12, în vreme ce Agro a dominat cel de-al patrulea set, încheiat la 13! În tie-break, bucureștencele s-au desprins însă rapid, pe baza risipei de efort a timișencelor şi au tranșat duelul în favoarea lor.

Confruntarea cu liderul a fost una aparte şi pentru junioara Petruţa Orlandea, care a bifat, în premieră, toate seturile, odată cu accidentarea Andreei Petra. Centrul a reușit 9 puncte, 5 blocaje şi un as. După meciul cu CSM, pentru Agroland urmează duelul cu Știința Bacău, ce poate fi decisiv pentru ocuparea locului al patrulea.

redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri