Sari la conținut

Câine legat și târât de o mașină

Scene de o cruzime fără margini într-o localitate de lângă Timișoara. Un câine a fost legat de o mașină și târât pe stradă, iar apoi, prins de un stâlp și abandonat. Plin de sânge și în agonie, animalul a fost găsit de o familie care l-a dus la veterinar. Câinele a fost operat, iar acum poliția cercetează cazul. Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoțional.

Totul s-a petrecut marți seara, pe o stradă din comuna Giroc. Martorii povestesc că au văzut o mașină de teren ce târa un câine.  Ulterior, animalul a fost legat de un stâlp și abandonat, în agonie și plin de răni.

"Noi când am ajuns acolo într-adevăr era într-o stare deplorabilă așa ceva nu...nu credeam că poate să ajungă un câine. Era plină de noroi pe față, era udă, tremura nu pot să descriu mai mult de atât...", a declarat Cătălina Bădeață, martor.

Câinele a fost dus de urgență la un cabinet veterinar și supus de urgență unor intervenții chirurgicale, timp de 3 ore.

"Efectiv a fost rașchetat și osul. Este o plagă destul de urâtă cu ligamente rupte cu lipsă de țesut, musculatură.  Este într-o stare destul de gravă", a declarat Dan Vîrtosu, veterinar.

Familia care a găsit câinele a depus plângere la poliție.

reporter: Laura Vieru/ operator: Mihai Pop