Calcule pentru îndeplinirea obiectivului

Data publicării:
03 sport3

UTA Arad este hotărâtă să risipească emoțiile din lupta pentru salvarea de la retrogradare. Alb-roşii primesc, sâmbătă, vizita ultimei clasate, Foresta Suceava şi nu concep să nu ţină toate punctele la Şiria.

”Este un joc important pentru că orice meci câștigat înseamnă dublu. Noi avem nevoie de şase puncte pentru a putea atinge obiectivul. Sper ca jucătorii să fie în formă bună şi să îşi dorească să câştige”, a declarat Ionuţ Popa, director tehnic UTA Arad.

Popa preferă să se contreze asupra echipei sale și mai puțin asupra posibilelor probleme ale vizitatorilor, referitoare la modificările de lot și de acționariat.

”Asta cu zvonurile care se dau înaintea unui joc despre o echipă, nu o mai iau în considerare de când Danemarca a venit plină de bere în ei de pe plajă şi au câștigat campionatul European”, a spus Ionuţ Popa, director tehnic UTA Arad.

Rămas singur pe banca tehnică după plecarea lui Cristi Todea, Popa are la dispoziție tot lotul pentru confruntarea cu sucevenii. Duelul cu ultima clasată are loc sâmbătă, de la ora 11, la Şiria.

reporter: Claudiu Sav/ operator: Cristian Kovacs

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri