Sari la conținut

Campioana se mută din Ronaț

Timișoara Saracens nu va mai disputa în această perioadă jocuri oficiale pe arena Gheorghe Rășcanu din Ronaț. Stadionul va intra într-un proces de reabilitare, care cuprinde regazonarea suprafeței de joc, modernizarea vestiarelor existente și a aleilor de acces, precum și a tribunei principale.

„L-am prins în buget cu investiții foarte mari și reparații... acum am reușit să îl intabulăm, i-am mutat pe rugbiști, pe terenul numărul 3 din proximitatea stadionului Dan Păltinișanu, acolo se vor antrena. Am dus o hârtie către CJ în care următoarele 6 meciuri, inclusiv cel pentru barajul Challenge Cup îl vom juca pe Dan Păltinișanu”, a declarat Radu Țoancă, directorul SCM Timișoara.

Directorul SCM Timișoara recunoaște că problema infrastructurii sportive din capitala Banatului este una extrem de delicată, în ideea în care și celelalte echipe care folosesc Sala Constantin Jude se plâng de o supraaglomerare.

„Suntem foarte întârziați la nivel de oraș... există restanțe de 30-40 de ani... nu numai la baschet și handbal. Sunt lucruri cronice care trebuie depășite... soluții concrete nu sunt decât să ne înțelegm să se se scurteze antrenamentele și așa mai departe...”, recunoaște directorul SCM-ului timișorean.

Timișoara Saracens va juca pe 22 de aprilie manșa retur a play-off-ului de accedere în grupele Challenge Cup cu rușii de la Krasnîi Iar Krasnoyarsk. Oficialii campionilor au declarat în repetate rânduri, că dacă problema infrastructurii nu se va rezolva se gândesc să dispute unele jocuri oficiale, în viitor, la Cluj sau Szeged.