Sari la conținut

Cei doi croați, singurele achiziții

Ionuț Popa, antrenorul principal al celor de la ACS Poli Timișoara a vorbit, pentru Digi24 Timișoara, despre aducerea celor doi croați la club, în această iarnă. Tehnicianul susține că echipa sa nu va mai aduce niciun jucător până la reluarea întrecerii.

ACS Poli Timișoara i-a adus în ultimele zile pe croații Iosip Soljic și Iosip Fucek pentru a umple golurile lăsate de plecările lui Daniel Vădrariu și Fernando Llorente. Ionuț Popa, tehnicianul bănățenilor spune că transferurile celor doi vor rămâne singurele până la reluarea campionatului.

„Noua achiziție e un mijlocaș de picior stâng, care poate juca mijlocaș de bandă, în spatele vârfului sau chiar cel mai avansat. A jucat titular, alături de Soljic și sper ca amândoi să fie două achiziții bune. Eu am încheiat acest capitol, lucrăm la omogenizare mai mult, au rămas cam aceeași jucători și din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare”, a spus Popa.

Antrenorul de 63 de ani a vorbit și despre absențele din lot, din cele două amicale, cu Național Sebiș și Spartak Subotica, cauzate de problemele medicale survenite după cantonamentul montan de la Poiana Brașov. Bănățenii efectuat stagiul de pregătire fără un preparator fizic.

„Sper ca ei să revină repede, pentru că dacă nu joacă 3-4 partide, pentru continuitate, vor pierde echipa. Am mers pe experiența mea, nu am avut nici în toamnă preparator fizic. Eu sper ca echipa să facă față din punct de vedere fizic - la fel cum s-a întâmplat și în toamnă. Nu ne permitem să aducem un preparator fizic”, a completat antrenorul timișorenilor.

Bănățenii mai au programate trei teste de verificare până la reluarea campionatului. Primul, mâine, pe suprafața sintetică din cadrul Bazei 2 a Politehnicii, împotriva divizionarei C, CSM Școlar Reșița. Amicalul va începe de la ora 14:30. ACS Poli va debuta, oficial, în 2017, pe 6 februarie - când pe „Dan Păltinișanu" vor veni cei de la Gaz Metan Mediaș.