Cei mai buni elevi, premiaţi de Primărie

Data actualizării: Data publicării:
PREMII ELEVI

Şefii de promoţie de la şcolile gimnaziale şi liceele din Braşov au fost răsplătiţi de autorităţile locale pentru efortul depus, în ultimii ani de studiu. Cei 59 de elevi cu cele mai bune rezultate au primit diplome de excelenţă. 

Festivitatea de premiere a elevilor de gimnaziu şi liceu, cu cele mai bune rezultate la şcoală în ultimii patru ani de studiu, a avut loc la Universitatea Transilvania din Braşov. Premianţii au fost recompnesţi de autoriţile locale cu diplome de excelenţă.

"Sunt foarte mulţumit! Le mulţmim nu numai copiilor, dar şi părinţilor şi profesorilor care i-au pregătit în acest an pentru rezultatele pe care le-au obţinut în acest an. Cred că important este ca gest simbolic să-i apreciem pe cei care s-au implicat în acest an pentru rezultatele pe care le-au obţinut elevii din învăţământul braşovean", George Scripcaru, primarul Braşovului.

Şefii promoţiei care a terminat în acest an liceul au primit şi o ofertă de la Universitatea Transilvania.

 "Şefii de promotie din Brasov, şi nu numai, din judeţul Brasov, dar şi din toata ţara, care vor urma cursurile Universităţii noastre, vor beneficia de un laptop, de cazare gratuită şi de o masă gratuită la cantină", Vasile Abrudan, rector Univ. Transilvania.

Copiii premiaţi sunt fericiţi că se află printre cei mai buni elevi din Braşov.

"Mă simt foarte bine şi, în primul rând, vreau să le mulţumesc pentru invitaţie, este o onoare să mă aflu aici şi mă bucur foarte mult că reprezint Liceul cu Program Sportiv", elev.

"Sunt destul de fericit, am un sentiment aşa de bucurie pentru că am reuşit să termin cu o medie destul de mare a VIII-a", elev.

"Sunt foarte emoţionată şi foarte fericită că munca mea patru ani este încununată în aceasta zi, sunt foarte onorată că reprezint şcoala", elevă. 

Elevii au plecat acasă şi cu alte premii.

„Compania RCS & RDS este şi în acest an partener al evenimentului «Premiile de excelenţă pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătura», unde îi va răsplăti pe elevii cu rezultate remarcabile cu premii constând în smartphone-uri, cu abonamente gratuite, cartele, şi rucsacuri pentru laptopuri", Mihaela Ardelean, brand manager rezidenţial RCS & RDS 

Devenită o tradiţie în Braşov, gala de premiere a elevilor cu rezultate deosebite la şcoală va fi organizată şi în anii următori, promite Primăria.

reporter: Anca Coman / operator: Lucian Paculea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri