Cu chiu cu vai, deasupra liniei

Data publicării:
sport1

Gaz Metan Mediaș nu a reușit nici în al cincilea meci pe teren propriu, cu ACS Poli Timișoara, să obțină victoria. Meciul din etapa a patra din play-out s-a încheiat la egalitate, 1-1. După o primă repriză fără ocazii de gol, oaspeții au solicitat penalty, în minutul 59, la duelul dintre Maxi Oliva și Sîrghi, dar centralul George Găman a lăsat jocul să continue.

”Din punctul meu de vedere nu a fost penalty, nu îmi era greu să recunosc. Poate... poate la TV s-a văzut altceva, din dinamica jocului, dar eu cred că am lovit mingea”, a declarat Cristian Sîrghi, Gaz Metan Mediaș.

”Un penalty pe care l-au văzut, cred, 2 milioane de telespectatori, mai puțin unul singur. Nici nu mai poți spune nimic: rea-intenție, rea-voință, chiar de neașteptat. Se putea schimba soarta jocului la acea fază”, a spus Leo Grozavu, antrenor ACS Poli Timișoara.

Bănățenii au avut ocazia de a deschide scorul, prin Vașvari, dar mingea expediată din lovitură liberă a nimerit transversala. Imediat, pe contraatac, gazdele au înscris prin Diogo, în minutul 84. Bucuria medieșenilor a durat 5 minute, până la golul înscris de fostul jucător al Gazului, Ciucur.

redactor: Claudiu Sav

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri