Sari la conținut

Cu încredere, înaintea duelului cu penultima clasată

SCM Politehnica revine în sala Constantin Jude, la finele săptămânii, pentru duelul cu penultima clasată, CSM Satu Mare. Alb-violeţii privesc cu încredere confruntarea cu formaţia din nordul ţării şi sunt convinşi că pot începe o nouă serie de victorii. Adam Savic, omul meciului în victoria cu Steaua, crede că echipa sa poate urca în clasament în următoarea perioadă.

„Avem o şansă bună de a câştiga, pentru că jucăm acasă şi, sincer, cred că vom învinge. Miercuri mergem la Turda, şi acolo putem obţine o victorie, apoi vine CSM Bucureşti la noi acasă, cu publicul în spate, îi putem depăşi şi pe ei”, spune Adam Savic, de la SCM Politehnica Timişoara.

Bosniacul din buturile Timişoarei spune că defensiva a crescut mult în acest sezon, lucru care i-a uşurat şi lui misiunea. Savic recunoaşte că se simte mult mai în formă în această parte a campionatului.

„Forma în care mă aflu s-a îmbunătăţit vizibil faţă de anul trecut, pentru că se vede munca pe care am depus-o cu Pero şi asta mă bucură mult. Defensiva bună simplifică şi misiunea mea, blochez şi eu mai uşor mingile”, continuă Savic.

Savic şi colegii săi înfruntă, sâmbătă, de la ora 11:00, penultima clasată, CSM Satu Mare. Gruparea din Maramureş a strâns doar patru puncte în actuala stagiune. Marko Lasica şi Marko Pejovic lipsesc, din cauza unor accidentări. De altfel, ambii vor fi suspuşi unor intervenţii chirurgicale în următoarea perioadă.