Sari la conținut

Cupa României | Întâlnesc deținătoarea trofeului

ACS Poli Timișoara și-a aflat astăzi adversarul din sferturile de finală ale Cupei României. Bănățenii vor da piept chiar cu deținătoarea trofeului, CFR Cluj-Napoca. Duelul va avea loc într-o singură manșă eliminatorie, pe Dan Păltinișanu, în perioada 28-30 martie, în funcție de opţiunile pentru televizare. Semifinalele se vor juca tur - retur (pe 26 aprilie, respectiv 17 mai), iar finala va avea loc pe 27 mai.

Cele mai interesante partide sunt cele dintre actualul lider al Ligii I, FC Viitorul și campiona en-titre Astra, respectiv confruntarea de la Severin, dintre CSU Craiova și Dinamo. În celălalt sfert de finală vor sta față în față CS Mioveni - unica echipă de ligă secundă rămasă în competiție - și FC Voluntari.

CFR Cluj este deținătoarea Cupei României, a patra din palmares, după ce în ediția precedentă a trecut în finală de Dinamo, după lovituri de departajare. În acest sezon, pentru a ajunge în sferturi, ACS Poli a trecut de două formații de ligă secundă, Chindia Târgoviște și CS Afumați.