Curtici| Furt ca în filme

Data publicării:
furt arad

Este anchetă la Curtici, în județul Arad, după ce aproximativ 400 de tone de cupru au fost preluate cu acte false dintr-un depozit aflat în Zona Liberă. Marfa a fost încărcată în mai multe camioane, conduse de șoferi despre care se bănuiește că ar fi chiar membrii unei grupări infracționale. Abia la câteva ore după, angajații firmei care vinde cupru și-au dat seama că au fost păgubiți. Prejudiciul este estimat la 20 de milioane de lei.

Firma prejudiciată a primit săptămâna trecută o comandă electronica în care se solicita livrarea a 400 de tone de cupru. Marfa ar fi fost încărcată direct în camioanele hoților.

Șoferii TIR-urilor în care s-a încărcat cuprul ar fi prezentat acte de identitate false. La fel ar fi fost și documentele cu care au ridicat marfa.

Abia la câteva ore după, angajații firmei și-au dat seama ca au fost prădați. Poliția a intrat pe fir. Misiunea autorităților nu e deloc ușoară.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad confirmă că are loc o anchetă pentru înşelăciune, în timp ce Poliția Arad a declarat că se fac cercetări atât pentru înşelăciune, cât şi pentru fraudă informatică.

redactor: Iulia Pop/ operator: Cristian Kovacs

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri