Sari la conținut

De la extaz, la agonie și înapoi

În micuța sală a Facultății de Educație Fizică și Sport, UVT Agroland a tranșat în favoarea ei derby-ul favoritelor la promovare cu Universitatea Cluj. Fetele lui Bogdan Paul au început în forță partida și și-au adjudecat primele două seturi, cu 25-18 și 25-13. A urmat însă o revenire spectaculoasă a formației clujene, care a profitat de ezitările timișorencelor din setul 3 (17-25), pentru ca apoi, pe val, să-și adjudece și actul al patrulea (23-25), trimițând meciul în „decisiv". Gazdele au reușit să gestioneze mai bine setul al cincilea, pe care l-au câștigat cu 15-7.

„Sunt foarte mândră de echipa mea, pentru modul în care am revenit în cel de-al cincilea set și pentru faptul că ne-am concentrat în acest set și în acest mod am câștigat”, a spus, la final, Andrea Lakovic, de la UVT Agroland Timișoara.

„Trebuie să înțelegem că nu intrăm în Divizia A fluierând. Am spus-o de ceva vreme, o repet și o să o spun până la final. Nu vom intra fluierând, va trebui să luptăm foarte mult și să ne pregătim pe măsură ca să intrăm în Divizia A”, a completat Bogdan Paul, antrenorul gazdelor.

„Îmi pare foarte rău că aceeași concentrare și să se respecte ceea ce stabilim, pe final de joc, respectiv setul 5, a scârțâit”, a admis omologul său, Dan Banu.

UVT Agroland se distanțează în fruntea Divizie A2 Vest, cu 11 puncte, urmată la o lungime distanță de învinsa sa de ieri, Universitatea Cluj. Ultima treaptă a podiumului e ocupată de CSU Politehnica Timișoara, care a adunat 9 puncte, după succesul, 3-1, cu Medicina II Tg. Mureș.