Debut de foc pentru Corona Wolves în Liga Mol

Data actualizării: Data publicării:
corona-brasov-wolves-ice-hockey-team

Corona Woles Braşov debutează în noul sezon de Liga Mol. Hocheiştii braşoveni vor pleca astăzi către Belgrad, acolo unde dispută primul meci. Începutul de sezon este unul de foc pentru Corona Wolves, care are de jucat 3 meciuri în doar 5 zile, toate în deplasare.

corona-brasov-wolves-ice-hockey-team

Primul joc va avea loc pe data de 9 septembie pe patinoarul din Belgrad în compania echipe sârbe din HK Belgrad care tocmai a fost primită în Liga Mol. Echipa sârbă este o necunoscută pentru hocheiştii braşoveni. Pentru a vedea stilul de joc al echipei din Belgrad, noul antrenor al Coronei, canadianul Martin Lacroix, a decis ca deplasarea să fie făcută cu o zi înainte pentru a urmări jocul dintre HK Belgrad şi Sport Club Csíkszereda. După partida de la Belgrad, Corona Wolves va pleca spre Ungaria unde mai are de disputat două meciuri. Pe 12 septembrie cu Ferencvárosi şi o zi mai târziu cu UTE Budapesta.

"Sunt mulţumit de ce am văzut în cantonament, etica muncii de care dau dovadă jucătorii, care abia aşteaptă să înceapă sezonul. Nu ne vom pronunţa de acum, aşteptările noastre sunt foarte mari. După cum văd eu lucrurile şi după modul în care lucrez eu sunt sigur că peste o săptămână vom fi o echipă mai bună decât suntem astăzi", Martin Lacroix - antrenor Corona Wolves Braşov.

În acest moment Corona dispune de 4 linii însă pentru primele meciuri Martin Larcoix nu se va putea baza pe serviciile portarului Patric Polc, şi ale jucătorului Evgheni Emelianenko. Aceştia şi-au depus actele pentru a deveni cetăţeni români şi în zilele următoare vor obţine cetăţenia. Ei au fost trecuţi în evidenţa Ligii Mol ca jucători români, dar nu pot fi folosiţi aproximativ două săptămâni până când nu primesc paşaportul românesc.

Antrenorul Martin Lacroix a stabilit şi căpitanul echipei pentru acest sezon. Jucătorii vor fi conduşi din teren ca şi în sezonul trecut de Arpad Mihaly. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri