Derby și-n tribună și pe stradă

Data publicării:
derby strada
Peste 500 de fani timișoreni au făcut deplasarea cu trenul sau cu mașinile personale, la Arad. Suporterii alb-violeții au traversat orașul într-un marș organizat și s-au oprit în mai multe puncte cheie ale orașului de pe Mureș. Câțiva suporteri au trecut însă de cordonul forțelor de jandarmi și s-au luat la bătâie cu câțiva fani arădeni, chiar în fața stadionului.

„Îmi pare rău că există astfel de episoade, ar trebui să învățăm, mai ales și din incidentele de la meciul echipei naționale, unde cred că cu toții am fost dezamăgiți de atitudinea suporterilor - noi ar trebuie să dăm, cel puțin vestul țării, un altfel de comportament”, a spus Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenilor.

Fanii alb-violeți au urmărit meciul dintr-o curte, după ce organizatorii le-au atribuit doar 90 de bilete în tribunele micuței arene „Motorul".

Alb-violeții au ales astfel să trimită o mini-galerie formată din juniorii de la centrul juvenil al clubului.

„Se poate povesti mult după acest joc, dar nu e de poveste. Dacă era și galeria noastră pe stadion, probabil ar fi fost mult mai frumos, dar i-am simțit alături de noi”, a mai spus Brîndescu.

Și fanii arădeni s-au dat în spectacol: din cauza torțelor și fumigenelor aruncate în teren, partida a fost întreruptă pentru mai multe minute, în prima repriză. Meciul de la Arad a fost primul dintre UTA și Poli, după ce ambele echipe au renăscut cu ajutorul suporterilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri