Deschid etapa cu o deplasare dificilă

Data publicării:
sepsi
Politehnica Timișoara se pregătește de o deplasare lungă și, deopotrivă, extrem de dificilă, pe terenul unei formații ce ocupă momentan un loc direct promovabil, Sepsi Sfântu Gheorghe. Alb-violeții sunt conștiențică pornesc cu șansa a doua în disputa de mâine după-amiază, însă spun că vor lupta din răsputeri pentru un rezultat pozitiv.

"Vom da totul pe teren ca să câștigăm și noi dacă putem, știm că e o echipă matură, cu jucători experimentați, dar noi nu avem nimic de pierdut, decât să jucăm fotbal", spune Sorin Brîndescu, antrenorul timişorenilor.

"Va fi într-adevăr o partidă dificilă, dar mergem acolo cu gândul să scoatem maximum. Cred că va fi, tot așa, un meci de luptă, care pe care și sperăm să scoatem un rezultat bun", a declarat şi Arthur Teut.

În mod normal, principalul pericol al celor de la Sepsi OSK e Atilla Hadnagy. Experimentatul vârf de atac a reușit 25 de goluri în actualul sezon. Totuși, Sorin Brîndescu consideră că, în actuala formulă a covăsnenilor, pericolul poate veni și din alt compartiment.

"E un jucător experimentat, care poate face diferența. Dar am văzut meciul lor de la Șiria, cu UTA, și am sesizat că au mai mulți jucători foarte buni. Chiar jucătorul lor de culoare, Issa, a și înscris", admite Brîndescu.

În jocul de la Sfântu Gheorghe, alb-violeții nu îl vor avea la dispoziție pe Răzvan Gorovei, suspendat după cartonașul roșu încasat în partida cu Afumați. Partida Sepsi OSK - Politehnica, din deschiderea etapei a 30-a a ligii secunde, are loc mâine, de la ora 16:00, în direct la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri